Hoe kan ik leden uitnodigen op mijn familie site?

Volg deze instructies als u leden op uw familie site wilt uitnodigen:

1. Meld u aan bij uw familiesite

2. Schuif met de muis over het tabblad 'Start'.

3. Klik op ‘Familie uitnodigen’.

Deze optie is ook aanwezig op de ‘Leden familiesite’ pagina op uw familie site.

4. Op de ‘Familie uitnodigen’ pagina ziet u een lijst met namen van mensen welke in uw stamboom voorkomen en nog niet zijn uitgenodigd om lid te worden van uw familie site.

Wanneer u naar de onderzijde van deze pagina scrollt ziet u de optie om nieuwe leden uit te nodigen welke niet in uw stamboom voorkomen. U kunt leden handmatig uitnodigen door op: 'Nodig handmatig andere mensen uit' te klikken.

Vul de gegevens in betreffende de persoon die u wenst uit te nodigen en klik op 'Uitnodiging'.

De persoon welke u heeft uitgenodigd zal een uitnodiging per e-mail ontvangen met login gegevens en een link naar uw familie site.

Let op: Registraties bij MyHeritage worden gecreëerd met een e-mail adres en op deze manier wordt een unieke login voor iedere registratie gemaakt. Dit heeft als gevolg dat een e-mail niet voor twee personen gebruikt kan worden.