Hoe kan ik de foto verwisselen in mijn Welkom bericht?

Om de foto te wijzigen die met het welkom bericht verschijnt op de homepage van uw familiesite, doe dan a.u.b. het volgende:

1.Log in op uw familiesite.

2.Klik op de link “Bewerk deze tekst” in de rechterbovenhoek van het welkom bericht.

3.Op de pagina die opent klikt u op de knop “Vervangen” onder de welkom bericht tekst om het venster te openen waar u kan browsen naar de gewenste foto op uw computer.

4.Kies het foto bestand en klik op “Opslaan”.

5.Ga terug naar de homepage om de welkom berichtfoto te bekijken.