Kan ik de taal wijzigen van mijn familiesite?

Ja dat Kan! Op MyHeritage.com en in Family Tree Builder ondersteunen wij 42 talen.

Familiesites kunnen in iedere taal van deze 42 talen bekeken worden ongeacht de taal waarin de Site beheerder de taal heeft gemaakt. Dit is vooral nuttig voor mensen die verwanten over de hele wereld hebben. Ieder familie lid kan de site bekijken in zijn/haar geboorte taal.

Houdt er rekening mee dat de sitenavigatie (knoppen, menu’s, enz.) wordt gewijzigd in een andere taal, maar alle gegevens die je hebt ingevoerd op de site blijven altijd in de taal staan waarmee je ze hebt ingebracht (bijvoorbeeld: voornaam. familienaam, feiten en notities die je hebt toegevoegd op de site).

Wanneer het nodig is om de taal van je site te wijzigen, gebruik dan de taal kiezer in de rechterbovenkant van het scherm.

Klik erop en klik dan op de taal waarin je wil dat de familiewebsite wordt getoond. Deze selectie mogelijkheid kun je vinden op iedere pagina van MyHeritage.com.