Hoe kan ik een stamboom tot de standaard stamboom maken van mijn familiesite?

Om een stamboom tot de standaard stamboom van uw familiesite te maken doe dan het volgende:

1.Login op uw familiesite.

2.Beweeg de cursor met uw muis over de “Stamboom” tab en klik op “Stambomen beheren”.

3.Klik vervolgens op de link “Instellen als standaard stamboom” om de stamboom te wijzigen die als eerste moet getoond worden wanneer u de “Familie stamboom” pagina  bezoekt.