Hoe verander ik mijn familiesite adres?

Wanneer u een familiesite maakt, wordt u in een van de stappen gevraagd om gedetailleerde informatie voor uw familiesite te verschaffen, zoals de naam van uw site en omschrijving, en wordt u gevraagd om een uniek adres voor uw familiesite te kiezen.

Wanneer u het site adres wilt wijzigen, beweeg dan de cursor met de muis over de “Start” tab en kies “Site account”.

Klik op de tab “Algemeen”.

Aan de onderkant van het scherm ziet u de optie “Een uniek adres voor uw site kiezen”. Hier kunt u uw site adres wijzigen.

Eenmaal gewijzigd, vergeet dan niet deze wijzigingen op te slaan door op “Opslaan” te klikken.