Hoe kan ik de weergave van de achternamen wijzigen op mijn familie site?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de achternaam van de personen in uw stamboom op uw familie site te tonen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de meisjesnaam te tonen in de stamboom, of zowel de meisjesnaam alswel de gehuwde naam.

Om de weergave van de achternamen in uw stamboom te wijzigen, kunt u de volgende stappen nemen:

1. Meldt u zich aan bij uw familie website.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer de optie 'Site-instellingen'.

3. Klik vervolgens op het tabblad 'Genealogie'. In het gedeelte 'Genealogie' vindt u de verschillende opties voor de weergave van de achternamen.

4. Vink uw keuze aan en zorg ervoor dat u uw instellingen opslaat door te klikken op 'Opslaan'.