Profielen

Hoe bewerk ik mijn profiel?

Om uw profiel te wijzigen, neem dan de volgende stappen: 1. Log in op uw familie website. 2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en

Hoe kan ik mijn adres wijzigen in mijn profiel?

Om uw adres te wijzigen in uw profiel, volg dan a.u.b. de volgende aanwijzingen op:   1.Log in op uw familiesite. 2.Beweeg met uw muis over de “

Kan ik webinhoud aan mijn familiesite toevoegen?

Ja, het is mogelijk om webinhoud toe te voegen aan uw familiesite in het profiel van iemand in uw stamboom.   Om dit te kunnen uitvoeren, volg dan a.

Waarom zie ik verschillende informatie op een profielpagina?

Elk lid van MyHeritage en elke persoon in de stamboom heeft een profielpagina, dat algemene informatie toont over de persoon evenals foto's, naaste

Hoe verander ik mijn profielfoto?

Indien u uw profielfoto wenst te veranderen, dient u de volgende stappen te nemen: 1. Meld u aan bij uw familie site. 2. Klik op uw naam in de

Hoe kan ik mijn getoonde naam op mijn familiesite veranderen?

Wanneer u uw getoonde naam wil wijzigen (dat is de naam die andere MyHeritage leden zien), voer dan a.u.b. de volgende aanwijzingen uit:   1.Log in

Welke details worden weergegeven op mijn persoonlijke profielpagina?

Elke persoon in uw stamboom heeft een profiel met alle informatie op één pagina. Deze profielpagina toont biografische informatie over de