Wat moet ik doen wanneer een gebeurtenis niet getoond wordt in mijn kalender?

Indien een gebeurtenis vanuit uw stamboom niet getoond wordt in uw kalender, doet u dan a.u.b. het volgende:

Beweeg met uw muis op uw familiesite over de “Start” knop en klik op “Familie gebeurtenissen”.

Controleer de gebeurtenis waar je naar op zoek bent in de lijst gebeurtenissen op de Gebeurtenissen pagina.

Indien u hier de gebeurtenis niet ziet, vergewis u ervan dan dat de datum correct is ingevoerd in de stamboom. Wanneer u de datum in het verleden handmatig hebt ingevoerd, probeer deze dan opnieuw in te voeren, door gebruik te maken van de kalender datum kiezer.

Bovendien, update a.u.b. de kalender instellingen op uw familiesite. Om dit te doen, ga naar de “Familiegebeurtenissen” pagina zoals hierboven is omschreven, en klik op “Kalender instellingen”.

Verlaat de controle optie om gebeurtenissen vanuit de stamboom te importeren, en sla dan de instellingen op. Voer de controle opnieuw uit en sla de instellingen opnieuw weer op.

Notitie: Wanneer u de stamboom bewerkt met Family Tree Builder software, vergewis u er dan van dat u de datum bewerking daar uitvoert en synchroniseer uw stamboom daarna.