Waarom ontvang ik geen kalender herinneringen?

Kalender herinneringen worden aangemaakt op basis van de familiegebeurtenissen in uw stamboom. Om de e-mail herinneringen over uw familiegebeurtenissen aan te maken, dienen we de relatie tussen u en de andere personen in uw stamboom te berekenen.

Om ons te helpen deze relaties correct te berekenen, dient uw persoonlijke profiel worden gekoppeld aan de juiste persoon in de stamboom. U kunt hier lezen hoe u dit kunt doen: Hoe kan ik mezelf aan mijn stamboom associëren?

Indien u reeds correct staat geassocieerd in de stamboom en u ontvangt nog steeds geen herinneringen, dan kunt u controleren of de kalender herinneringen voor uw familie site zijn geactiveerd. Om dit te controleren, dient u zich aan te melden op uw familie site en te klikken op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer 'Site-instellingen' en klik vervolgens op de optie 'Mijn voorkeuren'.

Zorg ervoor dat de opties onder ‘Herinneringen aan familiegebeurtenissen' aangevinkt staan. Klik vervolgens op 'Opslaan' om uw instellingen op te slaan.

Ten slotte, in het geval dat het bovenstaande niet heeft geholpen, dan kunt u controleren en instellen dat de kalender herinneringen niet in de spam / junk folder in uw e-mailaccount terecht komen. Indien dat het geval is, zorg ervoor dat u deze e-mails als 'geen spam' markeert.