Waarom staan niet al mijn familie gebeurtenissen in de kalender herinneringen?

Wanneer stambomen groter worden met meer en meer gebeurtenissen, kan het verzenden van alle herinneringen uw inbox onoverzichtelijk maken. Dit maakt lastig om de gebeurtenissen die echt interessant voor u zijn te overzien. Om dit te voorkomen, sturen wij u herinneringen voor gebeurtenissen betreft personen die in uw stamboom maximaal drie stappen verwijderd van u zijn.

Wat wordt beschouwd als 'drie stappen'? 'Drie stappen' is bijvoorbeeld u > uw moeder > uw oma. Of u > uw broer > uw neefje.

Het is mogelijk om de ‚Äč‚Äčinstellingen te wijzigen op uw familie site, zodat u voor alle gebeurtenissen in uw stamboom herinneringen krijgt. Deze instelling is uniek voor elke site manager en site lid, dus als u geïnteresseerd bent om de kalender herinneringen voor iedereen die lid is van uw familie site te wijzigen, stuur uw site leden dan een e-mail met de onderstaande instructies. Zo kunnen zij zelf de instellingen aanpassen.

U kunt op de volgende link klikken om instructies te lezen hoe u naar al uw site leden een e-mail kunt sturen: Hoe kan al mijn site leden in één keer e-mailen?

Om uw persoonlijke instellingen te wijzigen met betrekking tot uw kalender herinneringen, volg dan de volgende instructies:

1. Meld u aan op uw familie site.

2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer 'Site-instellingen'.

3. Klik op 'Mijn Voorkeuren' bovenaan de pagina.

4. Klik in het drop-down menu onder ‘Stuur mij herinneringen voor gebeurtenissen van' en selecteer de nabijheid van de relaties waarover u herinneringen zou willen ontvangen.

5. Klik op 'Opslaan' om uw wijzigingen op te slaan.