Hoe kan ik een poster bestellen van de stamboom in mijn online familie site?

Om een poster van uw stamboom te bestellen, dient u eerst een diagram van de stamboom aan te maken. Klik op de volgende link voor gedetailleerde instructies over hoe u een diagram kunt maken op uw online familie site: Hoe maak ik een diagram van mijn stamboom in mijn online familie site?

Nadat het diagram klaar is, zult u een voorbeeld hiervan zien op de pagina 'Mijn diagrammen' in de 'Print diagrammen & boeken' sectie. Als u een poster van het diagram wenst te bestellen, dan kunt u het volgende doen:

1. Klik op 'Bestel Poster' onder het diagram die u als poster wilt bestellen. Wij raden u aan uw diagram grondig te bekijken voordat u er een poster van bestelt, om ervoor te zorgen dat alles er goed uit ziet.

2. Kies de grootte van de poster, de kwaliteit van het papier en het aantal exemplaren. Ook kunt u een afbeelding van het poster formaat zien.

Klik op 'Doorgaan naar verzenddetails'.

3. Voeg de details voor de verzending toe en kies de verzendmethode.

4. Controleer uw bestelling voordat u doorgaat naar de betalingspagina.

Als u in de Family Tree Builder software werkt, lees dan het volgende artikel over hoe u een diagram kunt aanmaken en printen:

Hoe print ik een diagram die is aangemaakt in de Family Tree Builder?