Is er een mogelijkheid om mijn familiestamboom af te drukken op mijn MyHeritage mobiele app?

Op dit moment hebben wij niet de mogelijkheid om uw familiestamboom op de MyHeritage mobiele app af te drukken. Echter wij ontvangen vele verzoeken hiervoor en wij zijn aan het onderzoeken om dit in de toekomst wel mogelijk te maken. Ondertussen kan u, indien u dat wil, uw familiestamboom afdrukken op uw online-familiesite of met de Family Tree Builder software.

Voor meer bijzonderheden kan u de volgende artikelen lezen:

Hoe print ik een diagram die is aangemaakt in de Family Tree Builder?

Hoe print ik een diagram die is aangemaakt in de online familie site?