Wanneer ik mijn Alles-in-één diagram afdruk komt dit erg klein over. Wat kan ik doen?

De Alles-in-één diagram mogelijkheid kan u zowel vinden in uw Familiesite onder de “Boeken en diagrammen” sectie als in uw Family Tree Builder programma, welke een diagram van iedereen in uw familiestamboom kan genereren.

Wanneer u een grote stamboom hebt en u drukt een alles-in-één diagram uit op A4 formaat, dan zullen de namen heel erg klein overkomen.

Er zijn diverse oplossingen voor dit probleem:

1.Bestel een poster van uw stamboom door gebruik te maken van onze service. Kijk dan a.u.b. naar de volgende FAQ voor verdere details: Hoe kan ik een Poster Afdruk van mijn familiestamboom bestellen?

2.Sla het diagram op als een pdf-bestand en neem het mee naar een lokale printshop waar ze het kunnen afdrukken op een groot vel papier. Lees de volgende FAQ voor een gedetailleerde uitleg: Hoe kan ik een diagram als een pdfbestand opslaan?

3.Sla het diagram op over meerdere pagina’s in plaats van op een pagina:

Wanneer u Family Tree Builder gebruikt, kunt u dit doen tijdens het opslaan van uw diagram als een pdf-bestand.

Wanneer u een diagram maakt op uw online-familiesite, kies dan deze optie terwijl u uw diagram maakt.

4.Maak anders verschillende afstammelingen diagrammen – een voor elk van uw voorouders. Deze zullen aanzienlijk kleiner zijn en u kan ze allemaal samenbrengen op het einde.

5.Probeer eens een andere diagramstijl uit of diagram bewerkingsinstellingen zoals waaier formaat, feiten toevoegen aan een diagram, aantal generaties enz.

Voor meer informatie over diagram typen, stijlen en andere instellingen gebruik dan de volgende artikelen: