Hoe lang gaat het duren voordat ik een online besteld diagram ga ontvangen?

Diagrammen doen er gewoonlijk 14-17 werkdagen over bij een standaard verzending en 4 werkdagen bij een express verzending indien de express verzendingsoptie wordt getoond.

Met inachtneming dat werkdagen niet gelden voor weekeinden en feestdagen.

Om uw poster afdruk te volgen moet u op uw familie site inloggen en de muis bewegen over de “Stamboom”tab.

Klik op “Print diagrammen en boeken”en kies “Mijn Poster Bestelling”om de voortgang te kunnen zien van alle diagrammen die u besteld hebt bij MyHeritage.com.

Als de poster is verzonden ziet u een link waarmee u de verzending van de bestelling kunt volgen.

Click to view photo in full size