Kan ik mijn stamboom in boekvorm afdrukken?

Op dit moment kunnen wij u niet een aanbieding doen om uw stamboom in postervorm af te drukken. Wanneer u uw stamboom in bookvorm wilt afdrukken, bevelen we u aan om uw Stamboom Boek als een PDF document op te slaan en het mee te nemen naar een print shop bij u in de buurt zodat u de beschikking krijgt over een professionele afdruk van het boek.

Wanneer u op uw familiesite een Stamboom Boek hebt gemaakt, kunt u deze vinden onder de “Diagrammen & Boeken” sectie.

1.Klik a.u.b. op de tab “Stamboom” op uw site en selecteer “Print Diagrammen & Boeken”.

2.Ga naar de tab “Mijn diagrammen”.

3.Hier kunt u de lijst met kaarten en boeken vinden die u op uw familie site hebt gemaakt. Klik op “Bekijk PDF”om het Familie Boek te openen.

U kan het opslaan op uw computer en thuis afdrukken of een kopie maken op een ander geschikt media apparaat om het mee te nemen naar een lokale print shop.

Wanneer u het Familie Boek, wat u gemaakt hebt met de Family Tree Builder software,  wilt afdrukken dan moet u het volgende doen om het Familie Boek als PDF document te openen:

1. Open uw stamboom met de Family Tree Builder software op uw computer.

2. Klik op “Bestand” in de bovenste menu balk  en selecteer ”Projecten beheren”.

3. Klik op de stamboom naam in de lijst en klik dan op de knop “Ga naar de map” aan de rechterkant.

4. U wordt doorgeschakeld naar de projecten map op uw computer.

Automatisch worden alle digrammen en boeken opgeslagen in de “Rapporten map”. Open deze map om uw PDF document van uw stamboom boek op te zoeken.