Hoe kan ik een familieboek maken op mijn site?

De informatie die opgenomen wordt in het Familieboek is direct afkomstig uit de stamboom, daarom kunnen wijzigingen alleen aangebracht worden in de stamboom zelf en niet in het boek.

Met andere woorden, iedere keer dat u wijzigingen aanbrengt in uw stamboom, moet u een nieuw Familieboek maken om de wijzigingen hierin te effectueren.

Om een boek te maken op uw familiesite moet u het volgende doen:

1.       Login op uw familiesite.

2.       Beweeg de cursor met uw muis over de tab “Stamboom” en klik op “Print diagrammen & boeken”.

3.       Kies maak een familieboek.

4.       Kies wat erin moet komen en wie de hoofdpersoon van het boek wordt.

5.       Klik op “”Maak boek” om uw boek te realiseren.