Hoe kan ik de grootte van het lettertype wijzigen?

Indien u een diagram maakt met de Family Tree Builder software:

Klik op de “Opties” knop boven de diagram afbeelding. In het scherm dat wordt geopend kunt u verschillende tabs gebruiken om uw diagram aan te passen aan uw wensen.

Door op de Lettertypes tab te klikken, kunt u de mogelijkheid gebruiken om de grootte van het lettertype in uw diagram aan te passen.

Wanneer u een diagram maakt op uw onlinewebsite:

Klik op    “Geavanceerde aanpassingsopties”, zodat u een keuze kan maken uit deze opties die beschikbaar zijn om uw diagram te maken.

Hier kunt u het lettertype alsmede de fotogrootte kiezen, de vormgeving van de kaders van de vakken en de diagrammen, en de feiten die opgenomen moeten worden in de diagrammen.