Hoe kan ik een diagram als een PDF bestand opslaan?

Als u een diagram heeft gemaakt op uw online familie site, volg dan deze instructies:

1. Meld u aan bij uw familie site.

2. Schuif met de muis over het tabblad 'Stamboom' en klik op 'Print diagrammen & boeken'.

3. Klik op 'Mijn diagrammen' om alle diagrammen te bekijken die u tot nu toe heeft gemaakt.

4. Zoek het diagram op en klik op 'Bekijk PDF' om het diagram te openen.

5. Sla het PDF bestand op uw computer op.

Als u een diagram met behulp van de Family Tree Builder software heeft gemaakt, volg dan deze instructies:

1. Gebruik de Family Tree Builder software om een ​​diagram aan te maken gebaseerd op uw voorkeuren.

2. Klik op de 'Opslaan' knop bovenaan het diagram dat u zojuist heeft aangemaakt.

3. Vink de optie 'PDF' aan en klik op 'Volgende'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML160966c.PNG

4. Vink de optie aan om een PDF met één pagina aan te maken. Let op: deze optie ziet u alleen als de stamboom niet automatisch op één pagina past.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1617f34.PNG

5. Voeg de naam van uw stamboom toe en selecteer waar u het bestand wenst op te slaan. Standaard worden diagrammen opgeslagen in de project folder  ‘My Documents’ / ‘MyHeritage’ / ’Project Name’ / ‘Reports’ folder. Klik op 'Selecteer' als u deze locatie wenst te veranderen. Klik dan op 'Volgende'.

6. Klik op 'Voltooien'.

7. Laat het vakje 'Bestand nu openen' aangevinkt als u het PDF bestand nu wilt openen.

Description: Put tooltip here