Hoe print ik een diagram die is aangemaakt in de online familie site?

Om uw gehele familie stamboom op een pagina af te drukken, volg dan de stappen hieronder:

1.    Meld u aan bij uw familie site.

2.    Ga met uw muis over het tabblad “Stamboom” en klik op de optie “Print diagrammen & boeken”.

3.    Op deze pagina kunt u een nieuw diagram aanmaken. Klik op de volgende link om instructies en tips te krijgen over hoe u een diagram aan kunt maken: Hoe maak ik een diagram van mijn stamboom in mijn online familie site?

4.    Wanneer u eenmaal een diagram heeft aangemaakt, ga dan naar de “Mijn diagrammen” pagina.

** Als u eerder een diagram heeft aangemaakt die u wenst uit te printen, ga dan direct naar “Mijn diagrammen” om alle door u aangemaakte diagrammen te zien.

5.    Zoek het gewenste diagram op en klik op “Bestel poster” als u deze uit wenst te printen via onze professionele print service. Voor meer informatie, lees dan het volgende artikel: Hoe kan ik een poster bestellen van de stamboom in mijn online familie site?

6.    Mocht u het diagram of bij een lokale drukkerij uit willen printen, of het diagram thuis uit willen printen, klik dan op de optie “Bekijk PDF”.