Hoe print ik een diagram die is aangemaakt in de Family Tree Builder?

Als u een diagram heeft aangemaakt door middel van de Family Tree Builder, en u wenst deze uit te printen, kunt u kiezen om dit thuis op uw eigen computer te doen (verscheidene pagina’s) of dat u dit professioneel uit wenst te printen (enkele pagina).

Klik op de “Print” optie boven het aangemaakte diagram:

1. Wenst u het diagram op uw eigen computer thuis uit te printen (verscheidene pagina’s), selecteer dan “Afdrukken op eigen printer”. Selecteer hier de printer, pagina grootte, orientatie etc. en klik op “Ok”.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML141bbe5.PNG

2. Wenst u het diagram professioneel uit te laten printen door middel van onze professionele printservice, selecteer dan “Druk poster af”. In het geopende venster zult u uw locatie moeten kiezen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13ba8e2.PNG

Selecteer de gewenste grootte van de poster en klik op “Volgende”.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML139cbcd.PNG

Vul het verzendadres in (stuurt u de poster als cadeau naar iemand op, vul dan de gegevens van deze persoon en het gerelateerde adres in).

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13b21e7.PNG

Het diagram zal beginnen met de voorbereiding voor het printen. In geval van een groot diagram, zal dit enkele minuten duren.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13e92b3.PNG

Wanneer het diagram klaar is met genereren, klik dan op “Volgende”. U zult nu automatisch naar uw online familie site gebracht worden op MyHeritage.com om het betalingsproces te voltooien.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13ee056.PNG

Dubbelcheck de aangegeven poster prijs. Mocht u een kortingscode hebben, is dit het moment deze in te vullen!

Vul ten slotte uw naam, adres en betalingsgegevens in en klik op “Volgende” om uw bestelling af te ronden.