Hoe exporteer ik een aangepast rapport vanuit de Family Tree Builder naar Excel?

Om een aangepast rapport aan te maken en te exporteren in de Family Tree Builder software, volg dan de instructies hieronder:

1.    Open uw stamboom (project) in de Family Tree Builder.

2.    Klik op de optie “Rapporten” boven in de menubalk en klik vervolgens op “Exporteer aangepast rapport”.

3.    Selecteer welke velden en personen u wenst te exporteren en klik vervolgens op “Ok”.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLfeb85b.PNG