Hoe maak ik een diagram van mijn stamboom in mijn online familie site?

Om een diagram in uw online familie site aan te maken, volg dan de stappen hieronder:

1.    Meld u aan bij uw familie site.

2.    Ga met uw muis over het tabblad “Stamboom” en klik op de optie “Print diagrammen & boeken”.

3.    Selecteer een van de volgende types diagram:

-       Vlinderas

-       Naaste familie

-       Voorouders

-       Nakomelingen

-       Zandloper

-       Cirkeldiagram

-       Alles-in-een

Let op: wanneer u op een van de mogelijke opties klikt, zal er hiervan een voorbeeld getoond worden.

Description: Click to view photo in full size

4.    Selecteer de persoon die u het middelpunt van het diagram wenst te maken.

5.    Selecteer de optie “Enkele pagina” om het diagram uit te printen op een pagina (het is aangeraden dit professioneel uit te laten printen) of selecteer “Verscheidene pagina’s” als u het diagram thuis uit wenst te printen.

6.    Gebruik de optie “Feiten voor personen” en “Diagramstijl” om dingen als lettertype, kleur, feiten etc. te veranderen.

7.     U kunt ook op “Geavanceerde aanpassingsopties” klikken rechts boven in het scherm voor meer opties.

8.    Selecteer het aantal generaties die u in uw diagram wenst te hebben.

9.    Klik op de “Maak diagram” optie.

Wanneer het diagram af is, zult u een e-mail ontvangen met een link naar het bestand om deze als PDF bestand op te slaan op uw computer. U kunt op deze link klikken, het PDF bestand openen en vervolgens op uw computer thuis uitprinten.

Het diagram zal ook terug te zien zijn op uw familie site onder “Mijn diagrammen” wanneer u op “Print diagrammen & boeken” klikt.

Gebruik de optie “Bestel poster” als u gebruik wenst te maken van de professionele print service die wij bieden, of “Bekijk PDF” om het bestand op te slaan op uw computer.

Let op: Wij raden u aan na te gaan dat u zo veel mogelijk profielfoto’s in uw stamboom heeft als mogelijk voor u het diagram aanmaakt. Het is aangeraden dat deze foto’s in beste kwaliteit en hoge resolutie zijn, dat deze JPEG foto’s zijn en dat de geassocieerde foto van de deze persoon groot is.