Hoe kan ik het door mij aangemaakte diagram bekijken?

Wanneer u een diagram op uw online familie site aanmaakt ontvangt u een e-mail met daarin een link om uw diagram als PDF bestand op te slaan op uw computer. Daarbij, kunt u uw diagram ook bekijken op uw online web site.

Om deze te bekijken, volg dan de stappen hieronder:

1.    Meld u aan bij uw familie site.

2.    Ga met uw muis over het tabblad “Stamboom” en klik op de optie “Print diagrammen & boeken”.

3.    Klik op “Mijn diagrammen” om alle diagrammen door u aangemaakt te bekijken.

4.    Zoek naar het gewenste diagram en klik op “Bekijk PDF” onderaan om het diagram te openen

Wenst u het diagram te printen, klik dan op “Bestel poster” onder het bestand om deze professioneel uit te laten printen of sla het PDF bestand op om deze thuis op uw printer uit te printen.