Hoe verander ik de stijl van het diagram die ik aanmaak?

Wanneer u een diagram van uw familie stamboom aanmaakt, is een van de stappen om de stijl van het diagram te selecteren.

Een diagramstijl is een voorgedefinieerde stijl voor een diagram. Er zijn 18 voorgedefinieerde stijlen beschikbaar voor u om uit te kiezen.

Als u een diagram in uw online web site aanmaakt:

1.    Selecteer het diagramstijl in de tweede stap van het aanmaak proces in uw online web site.

2.    Om uw eigen stijl te creëren, klik dan op ‘Geavanceerde aanpassingsopties’ om uit de geavanceerde wijzigingsopties beschikbaar te kiezen.

Hier kunt u het lettertype, fotogrootte, de vormgeving en kaders, en de feiten in het diagram instellen. Bijvoorbeeld, u kunt uw eigen foto als achtergrond van het diagram instellen net als vele andere opties.

Als u een diagram met de Family Tree Builder aanmaakt:

1.    Klik op de optie “Weergave” boven het diagram die u heeft aangemaakt om het diagramstijl te wijzigen.

2.    Mocht u verdere wijzigingen aan willen brengen in het diagram, klik dan op ‘Opties’ boven de weergave van het diagram. In het venster dat zal openen kunt u gebruik maken van de verschillende tabbladen om uw diagram naar uw keuze te wijzigen.

3.    Klik op “Ok” om de wijzigingen op te slaan.