Kan ik mijn stamboom overhalen naar een CD of USB en professioneel laten uitprinten?

Om uw stamboom uit te printen, zult u deze allereerst als diagram moeten uitvoeren. Het beste diagram om uw gehele stamboom in een document te krijgen, is het alles-in-een diagram. Het alles-in-een diagram bevat alle individuen in uw stamboom.

MyHeritage biedt uitstekende en professionele afdrukken van uw stamboom diagram die direct vanuit uw familie site gegenereerd wordt. U kunt deze hierdoor overal mee naar toe nemen en het is niet nodig hier een kopie van op te slaan.

Mocht u de Family Tree Builder software gebruiken, lees dan het volgende artikel: Hoe print ik een diagram aangemaakt in de Family Tree Builder?

Mocht u online op uw familie stamboom werken, lees dan het volgende artikel: Hoe print ik een diagram aangemaakt in de online familie site?

Mocht u het diagram liever elders uitprinten, lees dan: Hoe kan ik een diagram als een PDF bestand opslaan?

Gebruik het PDF bestand om het diagram over te brengen naar een CD, USB of enig ander verwisselbaar apparaat naar keuze en uit te printen bij een professionele drukkerij.