Kan ik een diagram wijzigen wanneer deze eenmaal is aangemaakt?

Wanneer een online diagram eenmaal is aangemaakt, kunt u deze vervolgens niet meer wijzigen. U kunt wel een geheel nieuw diagram aanmaken en hier de gewenste wijzigingen invoeren. Geen zorgen, er zit geen limiet aan de hoeveelheid diagrammen die u kunt aanmaken op uw web site.

Wanneer u een diagram in de Family Tree Builder software heeft aangemaakt, kunt u het diagram wijzigen wanneer deze reeds op uw scherm te zien is voor u het diagram opslaat als een PDF bestand.

Voor meer informatie over hoe u het diagram kunt wijzigen, zie dan: Hoe maak ik een diagram aan in de Family Tree Builder software?

Let op: voor u een poster afdruk bestelt, wees er dan zeker van dat alle informatie en weergave zoals gewenst zijn.