Hoe print ik mijn hele online stamboom op één pagina?

Om uw hele online stamboom op één pagina te printen, dient u de volgende stappen te volgen:

1. Meld u aan bij uw familie site.

2. Schuif met de muis over het tabblad ‘Stamboom’ en klik dan op 'Print diagrammen & Boeken'.

3. Op de pagina die opent kunt u een diagram samenstellen. Kies voor een 'alles-in-een' diagram zodat alle personen opgenomen worden in uw stamboomdiagram.

4. Kies daarna voor 'Enkele pagina' om het diagram op één pagina af te drukken. Indien het diagram uw printerbreedte overschrijdt, raden wij u aan om uw diagram op een professionele printer te laten afdrukken of kies voor de optie 'Verscheidene pagina's'.

5. Kies de centraal te plaatsen persoon voor het diagram (de hoofdpersoon).

6. Gebruik 'Feiten voor personen' en de 'Diagramstijl' om het diagram te wijzigen, zoals het lettertype, kleur, feiten etc.

7. U kunt ook klikken op 'Geavanceerde aanpassingsopties' aan de bovenkant om meer voorkeuren aan te geven.

8. Selecteer 'Alle generaties tonen'.

9. Klik op 'Maak diagram'.

Als het diagram klaar is krijgt u een e-mail met een link naar PDF bestand. Klik op deze link en druk het diagram af op uw printer. Het diagram verschijnt ook op de 'Mijn diagrammen' pagina onder de 'Diagrammen & Boeken' sectie.

Gebruik de 'Poster bestellen' link op de 'Mijn diagrammen' pagina om uw diagram door ons op een professionele printer te laten afdrukken. U kunt ook op 'PDF bekijken' klikken waarna u het diagram kunt opslaan.Gebruikt u Family Tree Builder om uw stamboom te beheren, kijk dan onder:

Gebruikt u de Family Tree Builder om uw stamboom te bewerken, kijk dan op de volgende link: Hoe print ik mijn hele stamboom op één pagina in de Family Tree Builder?