Hoe print ik mijn hele stamboom op één pagina in de Family Tree Builder?

Om uw stamboom in de Family Tree Builder op één pagina te printen, volg de onderstaande instructies:

1. Open de Family Tree Builder software en uw stamboom.

2. Selecteer de persoon die u als hoofdpersoon wenst voor het diagram.

3. Klik op 'Diagrammen' in de werkbalk en selecteer 'Alles-in-één-diagram' in het drop-down menu.

Om het bestand als een PDF op te slaan:

1. Klik op de 'Opslaan' knop bovenaan het diagram dat u zojuist heeft aangemaakt.

2. Vink de optie 'PDF' aan en klik op 'Volgende'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML160966c.PNG

3. Vink de optie aan om een PDF met één pagina aan te maken. Let op: deze optie ziet u alleen als de stamboom niet automatisch op één pagina past.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1617f34.PNG

Als u het diagram professioneel wilt laten printen, gebruik dan de volgende instructies: Hoe print ik een diagram aangemaakt in de Family Tree Builder?

Let op: het  'Alles-in-één-diagram' is alleen beschikbaar voor gebruikers met een site abonnement (Premium of PremiumPlus). Om te zien wat er beschikbaar is in de Family Tree Builder for Premium(Plus) gebruikers, en voor basis gebruikers, klik dan hier.

For basis gebruikers is er geen ander rapport of diagram dat alle personen in de Family Tree Builder in één kan uitprinten. We suggereren het volgende: Gebruik een Voorouder of Nakomelingen diagram (liggend of staand) om een visuele weergave te zien van elke belangrijke tak in uw stamboom. U kunt de stijl en kleur van het diagram aanpassen naar uw wensen. Sla het PDF bestand op wanneer u klaar bent. Dit geeft u meer controle over de print opties. U kunt bijvoorbeeld alle diagrammen meenemen naar een lokale printfaciliteit om ze uit te printen op een groter formaat papier.

U kunt eventueel ook een boekrapport aanmaken voor uw stamboom of bepaalde takken in uw stamboom. Een boekrapport heeft een mooie lay-out, inclusief profielfoto's, toont indirecte relaties aan en bevat veel andere leuke informatie.

Als u een online stamboom heeft, klik dan op de volgende link voor instructies: Hoe print ik mijn hele online stamboom op één pagina?