Diagrammen

Hoe maak ik een diagram van mijn stamboom in mijn online familie site?

Om een diagram in uw online familie site aan te maken, volg dan de stappen hieronder: 1.    Meld u aan bij uw familie site. 2.

Kan ik mijn stamboom in boekvorm afdrukken?

Op dit moment kunnen wij u niet een aanbieding doen om uw stamboom in postervorm af te drukken. Wanneer u uw stamboom in bookvorm wilt afdrukken, bevelen

Hoe print ik mijn hele online stamboom op één pagina?

Om uw hele online stamboom op één pagina te printen, dient u de volgende stappen te volgen: 1. Meld u aan bij uw familie site. 2. Schuif met

Hoe print ik mijn hele stamboom op één pagina in de Family Tree Builder?

Om uw stamboom in de Family Tree Builder op één pagina te printen, volg de onderstaande instructies: 1. Open de Family Tree Builder

Hoe kan ik een familieboek maken op mijn site?

De informatie die opgenomen wordt in het Familieboek is direct afkomstig uit de stamboom, daarom kunnen wijzigingen alleen aangebracht worden in de

Hoe kan ik foto’s uit een diagram verwijderen?

Wanneer u een diagram maakt met Family Tree Builder software: Klik op de Opties knop” boven de diagramweergave. In het scherm dat wordt geopend kan

Kan ik mijn stamboom overhalen naar een CD of USB en professioneel laten uitprinten?

Om uw stamboom uit te printen, zult u deze allereerst als diagram moeten uitvoeren. Het beste diagram om uw gehele stamboom in een document te krijgen, is

Waarom heb ik niet de optie om een Familie Boek (Boek Rapport) te maken op mijn site?

Het Familie Boek (Boek Rapport) is beschikbaar in de volgende talen: Engels US Engels UK Italiaans Nederlands Noors Portugees Portugees (Brazilië)

Hoe lang gaat het duren voordat ik een online besteld diagram ga ontvangen?

Diagrammen doen er gewoonlijk 14-17 werkdagen over bij een standaard verzending en 4 werkdagen bij een express verzending indien de express

Hoe kan ik een diagram als een PDF bestand opslaan?

Als u een diagram heeft gemaakt op uw online familie site, volg dan deze instructies: 1. Meld u aan bij uw familie site. 2. Schuif met de muis over het

Wanneer ik mijn Alles-in-één diagram afdruk komt dit erg klein over. Wat kan ik doen?

De Alles-in-één diagram mogelijkheid kan u zowel vinden in uw Familiesite onder de “Boeken en diagrammen” sectie als in uw

Wat betekent “Express Levering”?

Express levering  is slechts beschikbaar bij posters die besteld zijn in bepaalde landen. Wanneer u de express levering hebt aangevinkt op de

Hoe kan ik de grootte van het lettertype wijzigen?

Indien u een diagram maakt met de Family Tree Builder software:    Klik op de “Opties” knop boven de diagram afbeelding. In het

Hoe exporteer ik een aangepast rapport vanuit de Family Tree Builder naar Excel?

Om een aangepast rapport aan te maken en te exporteren in de Family Tree Builder software, volg dan de instructies hieronder: 1.    Open uw

Wat kost het lamineren van mijn poster?

Lamineren is alleen maar beschikbaar voor bepaalde papier typen die gebruikt worden voor posters. Het wel of niet tonen van deze optie is afhankelijk van

Wat zijn de getallen op een persoonskaart in het Alles-in-éen diagram?

Wanneer een persoon op meer dan één plaats verschijnt in het Alles-in-één diagram, dan zal er een getal verschijnen in zijn

Is er een mogelijkheid om mijn familiestamboom af te drukken op mijn MyHeritage mobiele app?

Op dit moment hebben wij niet de mogelijkheid om uw familiestamboom op de MyHeritage mobiele app af te drukken. Echter wij ontvangen vele verzoeken

Waar kan ik een kortingscode voor mijn Poster Afdruk invoeren?

Wanneer u een poster print kortingsaanbieding van MyHeritage hebt ontvangen, dan kunt u deze kortingscode op de controle pagina van het bestellingsproces

Hoe kan ik mijn poster bestelling volgen?

Om uw poster afdruk te kunnen volgen, dient u het volgende te doen:   1.Log in op uw familie site.    2.Klik op “Stamboom” en

Kan ik meerdere posters bestellen?

Meerdere kopiën van het zelfde diagram kunnen besteld worden in één bestelling. Om meerdere kopiën te bestellen van het zelfde

Hoe print ik een diagram die is aangemaakt in de online familie site?

Om uw gehele familie stamboom op een pagina af te drukken, volg dan de stappen hieronder: 1.    Meld u aan bij uw familie site. 2.

Hoe print ik een diagram die is aangemaakt in de Family Tree Builder?

Als u een diagram heeft aangemaakt door middel van de Family Tree Builder, en u wenst deze uit te printen, kunt u kiezen om dit thuis op uw eigen computer

Hoe maak ik een diagram aan in de Family Tree Builder software?

Om een diagram in de Family Tree Builder software aan te maken, volg dan de stappen hieronder: 1.    Volg een van de stappen hieronder om

Hoe kan ik het door mij aangemaakte diagram bekijken?

Wanneer u een diagram op uw online familie site aanmaakt ontvangt u een e-mail met daarin een link om uw diagram als PDF bestand op te slaan op uw

Hoe verander ik de stijl van het diagram die ik aanmaak?

Wanneer u een diagram van uw familie stamboom aanmaakt, is een van de stappen om de stijl van het diagram te selecteren. Een diagramstijl is een

Hoe verander ik de titel van het diagram die ik aanmaak?

Let op: U kunt de titel van het diagram dat u heeft opgeslagen als PDF op uw computer, niet wijzigen. U dient een nieuwe diagram aan te maken met de

Kan ik een diagram wijzigen wanneer deze eenmaal is aangemaakt?

Wanneer een online diagram eenmaal is aangemaakt, kunt u deze vervolgens niet meer wijzigen. U kunt wel een geheel nieuw diagram aanmaken en hier de