Wat moet ik doen wanneer ik mijn DNA kit niet kan activeren?

Wanneer u moeilijkheden heeft met het activeren van uw DNA kit, bekijk dan de volgende stappen om er zeker van te zijn dat u de juiste acties neemt:

1. Ten eerste, verwijder de cache van uw internet browser. In geval dat u verdere instructies nodig hebt, klik dan op deze link: Hoe kan ik de cache in mijn internet browser verwijderen?

2. Zorg ervoor dat u inlogt met het juiste e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd bij MyHeritage.

3. Zorg ervoor dat u de activatiecode/kit nummer handmatig intypt in de velden – gebruik geen plakken.

Blijft het probleem bestaan, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam (support team) en verstrek de volgende informatie:

•  Stuur foto’s van het kit nummer wat vermeld staat op de doos, de buisjes en het kleine plastic zakje.

•  Stuur een schermafdruk van wat u ziet nadat u geprobeerd heeft de kit te activeren .

•  Met welk e-mailadres heeft u geprobeerd in te loggen toen u probeerde de kit te activeren?

•  Welke internet browser gebruikt u? U kan dit eenvoudig controleren op de volgende site: www.whatismybrowser.com