Kan ik een DNA kit opnieuw toewijzen die afkomstig is van een andere DNA verstrekker?

Wanneer u een DNA-bestand naar MyHeritage heeft geüpload dat afkomstig is van een andere DNA verstrekker dan MyHeritage DNA (zoals AncestryDNA, 23andMe of FamilyTreeDNA)  naar het profiel van de verkeerde persoon, dan hebt u de mogelijkheid om dit opnieuw toe te wijzen aan iemand anders in uw stamboom.

Om dit te doen, volg deze instructies:

1. Log in op uw familie site.

2. Beweeg met uw muis over de `DNA` tab en klik op `Beheer DNA kits`.

3. U ziet dan de DNA-bestand(en) die u hebt geüpload en/of degenen die u hebt gekocht via MyHeritage DNA.

4. Rechts van iedere kit die getoond wordt, klikt u op de stippen  om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn, klik dan op “Opnieuw toewijzen”:

5. In het scherm dat verschijnt, typed u de naam van de persoon waaraan u de DNA kit opnieuw wil toewijzen:

6. Kies de juiste persoon uit de lijst met suggesties die getoond wordt.

7. Verzeker u van de toestemming van de persoon van wie u zijn/haar DNA data gaat beheren, controleer daarna het vak..

8. Klik op “Opslaan”.

Dat is alles! Het DNA bestand is nu toegewezen aan die persoon.