Hoe kan ik een DNA kit opnieuw toewijzen aan een familielid in mijn stamboom?

Wanneer u een DNA kit hebt toegewezen aan de verkeerde persoon, dan hebt u de mogelijkheid om deze kit opnieuw toe te wijzen op de volgende manier:

1. Meld u aan bij uw familie site.

2. Schuif uw muis over de `DNA` tab en klik op `Beheer DNA kits`.

3. U ziet dan de DNA-bestand(en) die u hebt geüpload en/of die u hebt gekocht via MyHeritage DNA.

4. Rechts van iedere kit die getoond is, klikt u op de stippen  om de verschillende mogelijkheden te bekijken, en klik dan op “Opnieuw toewijzen”:

5. In het scherm dat verschijnt, typt u de naam van de persoon waaraan u de DNA kit opnieuw wil toewijzen:

6. Kies de juiste persoon uit de suggesties die tevoorschijn komen.

7. Verzeker u van de toestemming van de persoon om zijn/haar DNA data te beheren, en controleer dan de box.

8. Klik op “Opslaan”.

Dat is alles! De DNA kit is nu toegewezen aan die persoon.