Dien ik een geregistreerde gebruiker bij MyHeritage te zijn om een DNA kit te kopen?

Als u geen geregistreerde gebruiker bent bij MyHeritage, kunt u gratis een account aanmaken in slechts een paar stappen voordat u de kit bestelt. Wanneer u bent geregistreerd, bent u in staat om een bestelling te plaatsen en de status te bekijken, evenals uw persoonslijke etniciteit rapport in een later stadium. Bezoek www.myheritage.com/dna om het proces te starten.

MyHeritage biedt veel meer aan dan DNA kits. U kunt de waarde van de DNA Matches verhogen door uw stamboom te bouwen, wat we zeer makkelijk voor u hebben gemaakt. Voor verdere instructies, kunt u het volgende artikel lezen:

Hoe importeer ik een stamboom, welke ik in een ander genealogie programma heb opgebouwd, naar de Family Tree Builder?