Hoe kan ik de status van mijn DNA kit zien?

Als u een MyHeritage DNA kit heeft besteld, heeft u de mogelijkheid om deze te volgen van het moment dat het is besteld.

U kunt simpelweg de muis over de DNA tab schuiven en op ‘Beheer DNA kits’ klikken:

Klik op de 3 stippen aan de rechterkant van het DNA bestand en selecteer 'Volgen':

Zult u een ‘tracker’ zien om het gehele proces te volgen en een oogje te houden op uw DNA kit:

Klik op elke stap in de pagina om gedetailleerde informatie te lezen.

Wanneer u de DNA test heeft gedaan en terug heeft gestuurd naar het lab, zullen we u laten weten wanneer uw resultaten klaar staan.