Hoe kan ik een MyHeritage DNA test bestellen?

Om een MyHeritage DNA kit te bestellen zonder registratie bij MyHeritage, dient u de volgende pagina te bezoeken: www.myheritage.com/dna

Als u al een geregistreerd lid bent van MyHeritage, dient u de volgende stappen te nemen:

1. Log in op uw familie site op www.myheritage.com

2. Klik op de ‘DNA’ tab > 'Bestel een DNA kit':

 

3. Op deze pagina dient u de verzend- en betalingsgegevens in te vullen. U kunt een andere valuta kiezen als u op de standaardvaluta in de rechterbovenhoek van de pagina klikt.

 

4. De ‘Samenvatting winkelwagen’ laat de prijs per kit en het subtotaal zien vóór de verzendkosten zijn toegevoegd. 

Als u meerdere DNA kits wilt bestellen, klik op het drop down menu onder "Aantal" en kies het aantal kits.

We raden u aan om tevens DNA kits voor aan te schaffen, om de kans te vergroten dat u geweldige ontdekkingen doet over uw familiegeschiedenis.

5. Vul de gegevens in van het verzendadres waar u de kit naar toe wilt sturen. Als u wenst kunt u de kit direct naar de persoon sturen wiens DNA getest zal worden.  

6. Vul uw betaalgegevens en telefoonnummer in.

7. Als het factuuradres anders is dan het verzendadres dat u heeft ingevuld, gelieve de optie ‘Het adres voor de factuur is hetzelfde als het verzendadres’ te ontvinken. Vul de juiste gegevens in.

8. Klik op ‘Indienen’ om uw bestelling te bevestigen.

Dat is alles! U zult nu een bevestiging van uw bestelling via e-mail ontvangen. Voor meer informatie over hoe u de status van de bestelling kan bekijken, lees dan de volgende: Hoe kan ik de status van mijn DNA kit zien?