Wat is DNA Matching?

DNA Matching is een krachtige nieuwe service, welke is ontwikkeld door MyHeritage om onze gebruikers te assisteren hun familieleden te vinden, gebaseerd op hun gedeelde genetische sequentie.

De service laat mensen die hun DNA al hebben getest door MyHeritageDNA, 23andMe, Family Tree DNA en AncestryDNA, gebruik maken van de geweldige matching mogelijkheden voor hun familie geschiedenis onderzoek. Op deze manier hebben de DNA test resultaten meer waarde.

Als u uw DNA al heeft getest, raden we u aan om uw ruwe DNA data te exporteren van de dienst waar u de test heeft gedaan - een snel en eenvoudig proces - en dit bestand te uploaden naar MyHeritage. Het uploaden van uw data zal het mogelijk maken om onmiddellijk matches te ontvangen. Volg de volgende instructies om uw DNA data te exporteren en te uploaden naar MyHeritage: Hoe kan ik mijn autosomale DNA-testresultaten uploaden?

Als u vast zit met uw genealogisch onderzoek, gebruik dan MyHeritage DNA Matching om nieuwe familieleden te vinden en om nieuwe informatie te leren over uw voorouders—é