Hoe beïnvloedt het uploaden van mijn DNA-bestand mijn privacy?

Uw DNA resultaten zijn privé en veilig.

Als een web beheerder, bent u in staat om DNA-bestanden van uzelf als ook van uw verwanten te uploaden.

Wanneer u een DNA-bestand uploadt naar uw profiel, moet u eerst de DNA Gebruikersvoorwaarden accepteren. Het is ook aan te raden om de Consent Agreement te lezen en te accepteren.

Wanneer u een DNA-bestand uploadt naar het profiel van uw familie lid, moet u ook bevestigen dat u zijn of haar toestemming hiervoor heeft.

Als een site lid, kan u alleen uw eigen DNA-bestand uploaden en bekijken. U kan ook zien of er een bestand is dat reeds eerder is geüpload door de web beheerder

In de toekomst, wanneer u heeft gekozen om deel te nemen aan DNA Matching, kan u besluiten of u uw DNA-informatie wil delen met potentiële verwanten (gebruikers van wie hun DNA-informatie overeenkomt met die van u).