Hoe kan ik mijn autosomale DNA-testresultaten uploaden?

Om uw autosomale DN- testresultaten vanuit Family Tree DNA Family Finder, AncestryDNA of 23andMe overtebrengen naar MyHeritage volg dan a.u.b. de volgende instructies op:

Log in op uw familiesite.

Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en kies “Mijn profiel”.

Op uw profielpagina, klik op de nieuwe DNA-tab en volg de instructies op de pagina om uw DNA-bestand te uploaden.

1. Download uw ruwe DNA-gegevensbestand van uw provider.

Om dit te doen, klik links op de naam van de provider met uw DNA-gegevens, en voer de aanwijzingen in het scherm uit die u laten zien hoe u het downloaden van het bestand moet uitvoeren vanuit de site van de provider en sla dit op uw computer op.

2. Als volgende stap, lees en accepteer de DNA Terms of Use.

Klik dan op “Upload DNA-gegevensbestand(en)”en kies het bestand wat u eerder van uw provider zijn site hebt opgeslagen. U hoeft het bestand niet te unzippen.

Opmerking: u kan DNA-resultaten uploaden naar u zelf en uw familie leden.

Wanneer u klikt op “Upload ruwe gegevensbestanden van een andere persoon”, dan komt u weer terug bij de stamboom, waar u een persoon kan selecteren en de stappen kan nemen zoals hierboven omschreven om hun ruwe DNA-gegevens toe te voegen.

Lees a.u.b. de volgende FAQ voor meer details: Hoe kan ik ruwe DNA-gegevens van mijn familie leden uploaden?