Hoe kan ik ruwe DNA-gegevens van mijn familieleden uploaden?

Als web beheerder, kan u ruwe DNA-gegevens van uw familie leden uploaden naar uw familiesite.

Opmerking: wanneer u een familie lid hebt uitgenodigd om deeltenemen als site lid op uw site, maar wanneer deze persoon geen kaart heeft in uw familie stamboom, dan moet u eerst een persoonlijke kaart aanmaken in uw stamboom en deze persoon verbinden met deze persoonlijke kaart. Alleen in dit geval bent u in staat om hun DNA-gegevens te uploaden.

Lees a.u.b. de volgende FAQ om te leren hoe u een site lid kan verbinden met de familie stamboom: Hoe associeer ik een site lid aan de stamboom op mijn online familie site?

Om de autosomale DNA-testresultaten te uploaden van uw familie lid vanuit Family Tree DNA Family Finder, AncestryDNA of 23andMe naar MyHeritage doe dan a.u.b. het volgende:

Lokaliseer de persoon in de stamboom en klik op de “Upload DNA-gegevens” optie in het linkerpaneel.

Klik in de profiel pagina op de nieuwe DNA-tab en volg de instructies op de pagina om het DNA-bestand te uploaden.

1. Download de persoonlijke ruwe DNA-gegevens van de DNA-provider.

Klik om dit uit te voeren links op de naam van de provider met uw DNA-gegevens, en voer de instructies uit die op het scherm verschijnen die u precies aangeven hoe u het te downloaden bestand op de site van uw provider kan opslaan op uw computer.

2.Als volgende stap, lees en accepteer a.u.b. de DNA Terms of Use en bevestig dat u de toestemming hebt van een familie lid om zijn DNA-gegevens te uploaden.

Klik dan op “Upload DN-gegevensbestand(en)” en kies het bestand wat u eerder hebt opgeslagen van de site van uw provider. U hoeft het bestand niet te unzippen als het een .zip bestand is.

Wanneer u klikt op “Upload ruwe gegevens van een andere persoon”, wordt u teruggebracht naar uw stamboom, waar u een andere persoon kan kiezen en de stappen kan uitvoeren zoals hierboven is beschreven om zijn ruwe DNA-gegevens toe te voegen.