Kan iemand anders dan ik zelf de DNA-resultaten bekijken?

Uw DNA-resultaten zijn privé en veilig.

Als web beheerder, bent u in staat om DNA-bestanden te uploaden voor u zelf als ook voor uw site leden en dan ziet u alleen deze bestanden.

Als site lid, kan u alleen uw eigen DNA-bestand uploaden en zien. U kan ook zien of er een bestand is dat reeds door de site webmaster is ge-uploadt.

Wanneer u in de toekomst kiest om deel te nemen aan DNA-matching, dan kan u beslissen of u uw DNA-informatie wilt delen met potentiële verwanten (gebruikers van wie de DNA-informatie gedeeltelijk overeenkomt met die van u).