DNA matching

Wat voor data kan ik krijgen van DNA Matches?

Met DNA Matching, worden de genetische resultaten vergeleken van twee personen die een autosomale DNA test hebben gedaan en de genealogische informatie

Wat betekent het percentage van gedeeld DNA?

Alle mensen delen 99.9% van hun DNA en de resterende 0.1% bevat de verschillen tussen personen. Gedeelde DNA toont u het percentage DNA dat u gelijk heeft

Hoe kan ik mijn autosomale DNA-testresultaten uploaden?

Om uw autosomale DN- testresultaten vanuit Family Tree DNA Family Finder, AncestryDNA of 23andMe overtebrengen naar MyHeritage volg dan a.u.b. de volgende

Hoe kan ik betere DNA Matching resultaten krijgen?

Ledereen erft verschillende segmenten van zijn ouders. Daarom is het DNA van elk persoon anders en zijn de overlappende segmenten van verschillende

Hoe krijg ik DNA Matches?

Om DNA Matches te ontvangen, dient u een geregistreerd MyHeritage gebruiker te zijn. Om u aan te melden, klik hier. Als u al een geregistreerd lid van

Hoe kan ik ruwe DNA-gegevens van mijn familieleden uploaden?

Als web beheerder, kan u ruwe DNA-gegevens van uw familie leden uploaden naar uw familiesite. Opmerking: wanneer u een familie lid hebt uitgenodigd om

Wie kan DNA Matches ontvangen?

Ledereen die hun DNA heeft getest door 23andMe, Family Tree DNA en Ancestry DNA, kan hun autosomale DNA test resultaten uploaden naar MyHeritage. Wanneer

Hoe berekent MyHeritage de mogelijke verwantschappen?

We berekenen de mogelijke relatie tussen elk paar DNA Matches gebaseerd op de volgende drie parameters en hun positie in de genetische sequentie. Gedeelde

Is DNA Matching gratis?

DNA Matching is een gratis feature, waarmee u gekoppeld wordt aan andere personen met wie u DNA deelt en waarschijnlijk met u verwant zijn. Als u vast zit

Wat voor effect heeft de DNA Matching feature op mijn privacy?

Uw privacy wordt beschermd op MyHeritage. We hebben veiligheidsmaatregelen genomen om uw account en persoonlijke gegevens te beveiligen en ze

Wat is DNA Matching?

DNA Matching is een krachtige nieuwe service, welke is ontwikkeld door MyHeritage om onze gebruikers te assisteren hun familieleden te vinden, gebaseerd

Moet ik deelnemen aan DNA-matches wanneer ik mijn DNA-gegevens upload naar MyHeritage?

Deelname aan DNA-matching is helemaal vrijwillig. U kan uw DNA-gegevens uploaden zonder deel te nemen aan de toekomstige DNA-matching service door geen

Kan iemand anders dan ik zelf de DNA-resultaten bekijken?

Uw DNA-resultaten zijn privé en veilig. Als web beheerder, bent u in staat om DNA-bestanden te uploaden voor u zelf als ook voor uw site leden en

Hoe kunnen DNA Matches mij helpen om mijn familiegeschiedenis te onderzoeken?

DNA Matching is een krachtige nieuwe service, welke is ontwikkeld door MyHeritage om onze gebruikers te assisteren hun familieleden te vinden, gebaseerd

Als ik meer dan één profiel heb, moet ik dan mijn ruwe DNA resultaten naar elk profiel uploaden?

Als u meer dan één lid profiel op MyHeritage en je hebt ruwe DNA-test resultaten voor hetzelfde DNA kit of andere kits geupload naar hen

Heb ik een stamboom nodig om DNA Matches te krijgen?

Elke MyHeritage gebruiker kan zijn DNA bestand uploaden naar zijn MyHeritage profiel, en kan DNA Matches ontvangen met andere MyHeritage gebruikers die

Wie kan mijn DNA Matching resultaten zien?

DNA Matches kunnen alleen worden bekeken door de persoon die het DNA bestand heeft geüpload en door de persoon voor wie het DNA bestand is geü

Kan ik DNA Matches verwijderen?

Als u een web beheerder bent en u wenst alle DNA Matches te verwijderen, dient u de DNA Matching optie uit te zetten in de privacy instellingen, middels

Wie kan het DNA-bestand met autosomale DNA-testen uploaden?

Als een webbeheerder (site ontwerper), bent u instaat om DNA-bestanden te uploaden van uzelf alsook van uw familie leden en u kan alleen deze bestanden

Hoe beïnvloedt het uploaden van mijn DNA-bestand mijn privacy?

Uw DNA resultaten zijn privé en veilig. Als een web beheerder, bent u in staat om DNA-bestanden van uzelf als ook van uw verwanten te uploaden.

Kan ik er om vragen om de DNA-gegevens te verwijderen?

U kan uw DNA-testresultaten van MyHeritage verwijderen op ieder moment wanneer u uw profiel pagina bezoekt en, onder de nieuwe DNA-knop klikt u op de link