DNA matching

Wat voor data kan ik krijgen van DNA Matches?

Met DNA Matching, worden de genetische resultaten vergeleken van twee personen die een autosomale DNA test hebben gedaan en de genealogische informatie

Wat is DNA Matching?

DNA Matching is een krachtige nieuwe service, welke is ontwikkeld door MyHeritage om onze gebruikers te assisteren hun familieleden te vinden, gebaseerd

Hoe krijg ik DNA Matches?

Om DNA Matches te ontvangen, dient u een geregistreerd MyHeritage gebruiker te zijn. Om u aan te melden, klik hier. Als u al een geregistreerd lid van

Hoe kan ik mijn autosomale DNA-testresultaten uploaden?

Om uw autosomale DN- testresultaten vanuit Family Tree DNA Family Finder, AncestryDNA of 23andMe overtebrengen naar MyHeritage volg dan a.u.b. de volgende

Hoe kan ik ruwe DNA-gegevens van mijn familieleden uploaden?

Als web beheerder, kan u ruwe DNA-gegevens van uw familie leden uploaden naar uw familiesite. Opmerking: wanneer u een familie lid hebt uitgenodigd om

Wie kan het DNA-bestand met autosomale DNA-testen uploaden?

Als een webbeheerder (site ontwerper), bent u instaat om DNA-bestanden te uploaden van uzelf alsook van uw familie leden en u kan alleen deze bestanden

Kan iemand anders dan ik zelf de DNA-resultaten bekijken?

Uw DNA-resultaten zijn privé en veilig. Als web beheerder, bent u in staat om DNA-bestanden te uploaden voor u zelf als ook voor uw site leden en

Moet ik deelnemen aan DNA-matches wanneer ik mijn DNA-gegevens upload naar MyHeritage?

Deelname aan DNA-matching is helemaal vrijwillig. U kan uw DNA-gegevens uploaden zonder deel te nemen aan de toekomstige DNA-matching service door geen

Hoe beïnvloedt het uploaden van mijn DNA-bestand mijn privacy?

Uw DNA resultaten zijn privé en veilig. Als een web beheerder, bent u in staat om DNA-bestanden van uzelf als ook van uw verwanten te uploaden.