Hoe verwijder ik mijn familie site van MyHeritage?

Het verwijderen van een online site vernietigt alle inhoud, inclusief stambomen en foto’s. Het zal de gegevens op uw computer, zoals de stamboom projecten in de Family Tree Builder, niet verwijderen. U kunt alleen een familie site verwijderen als u staat aangemeld als de web beheerder van deze site.

Als u uw familiesite van MyHeritage wilt verwijderen, volg dan de instructies hieronder:

1. Meld u aan bij de site welke u wilt verwijderen. Klik op uw naam in de rechter bovenhoek en klik in het drop-down menu op ‘Mijn sites’. Klik op de naam van de site welke u wenst te verwijderen om deze website te bezoeken.

 

2. Klik wederom op uw naam in de rechter bovenhoek en klik in het drop-down menu op 'Site-instellingen’.

 

3. In de Site-instellingen klikt u op ‘Algemeen’ en klik hier na op de ‘Beheer’ optie. Hier ziet u de mogelijkheid om uw familiesite te verwijderen.

Description: Click to view photo in full size