Hoe verander ik mijn login gegevens in de Family Tree Builder software?

Wanneer u de Family Tree Builder (FTB) voor de eerste keer download en installeert, wordt u gevraagd om het programma te registreren.

Indien u reeds een registratie bij MyHeritage heeft, dient u uw geregistreerde e-mail adres en wachtwoord gebruiken om in te loggen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw stamboom naar de familie site te synchroniseren welke u reeds heeft aangemaakt op MyHeritage.

Indien u een Premium of PremiumPlus abonnement heeft, zal het registreren van de Family Tree Builder met uw geregistreerde e-mail bij MyHeritage u hier direct toegang verschaffen tot de Premium functies, zoals de SmartMatch samenvoeg optie en de Tijdlijn.

Als u al een registratie bij MyHeritage.com heeft, maar u per ongeluk met een ander e-mailadres in de Family Tree Builder heeft aangemeld, of als u uw geregistreerde e-mail adres bij MyHeritage veranderd heeft en dit nu dient te doen in de Family Tree Builder software, dan kunt u de volgende stappen nemen:

1. Open de Family Tree Builder software.

2. Klik op 'Synchroniseren (publiceren)' in de bovenste smalle werkbalk.

3. Klik op ‘Mijn Sites’.

Hier kunt u de link: ‘Aanmelden als een ander lid’ gebruiken om een ander e-mail adres en wachtwoord toe te voegen of uw wachtwoord te wijzigen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML587465.PNG