Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Ga naar www.MyHeritage.nl. Klik op “Wachtwoord vergeten” in het log in venster.

U zult een e-mail ontvangen met daarin de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Als u assistentie nodig heeft betreffende het veranderen van een bestaand wachtwoord klik dan op de volgende link: Hoe kan ik mijn e-mail adres en/of wachtwoord veranderen?

Als u uw stamboom in Family Tree Builder maakt, dient u ook hier uw nieuwe wachtwoord te registeren. Klik op de volgende link voor meer informatie over hoe u uw wachtwoord kunt veranderen in Family Tree Builder: Hoe verander ik mijn login gegevens in de Family Tree Builder Software?