Hoe verwijder ik mijn registratie bij MyHeritage?

Waarschuwing: Het verwijderen van uw account is permanent en de informatie kan later niet hersteld worden!

Als u uw registratie bij MyHeritage wilt verwijderen, volg dan de instructies hieronder:

1. Zorg er voor dat u bent ingelogd bij MyHeritage met uw geregistreerde e-mail adres en wachtwoord.

2. Klik op uw naam rechtsbovenaan de pagina, en klik in het drop-down menu op ‘Account instellingen’.

3. Scroll naar het onderste gedeelte van de pagina, en klik op “Verwijder mijn account”.