Hoe kan ik mijn e-mail adres en/of wachtwoord veranderen?

Om uw e-mail adres en/of wachtwoord te veranderen, dient u de volgende instructies op te volgen:

1.     Meld u aan met uw huidige geregistreerde e-mail adres en wachtwoord.

2.     Klik op uw naam, rechts boven aan de pagina.

3.     Klik in het drop-down menu op de optie ‘Mijn profiel’.

4.     Klik aan de linkerkant van deze pagina op de optie ‘E-mail & wachtwoord wijzigen’.

5. Vul uw nieuwe e-mail adres in en klik op ‘Opslaan’.

Let op: Als u gebruik maakt van de Family Tree Builder software dient u tevens hier uw e-mail adres (en wachtwoord) te veranderen naar het nieuwe, geregistreerde email adres (en wachtwoord).

De volgende link geeft u een duidelijke uitleg over hoe u ook in de Family tree Builder software uw geregistreerde e-mail (en wachtwoord) kan veranderen: Hoe verander ik mijn login gegevens in de Family Tree Builder software?