Mijn account

Hoe verwijder ik mijn familie site van MyHeritage?

Het verwijderen van een online site vernietigt alle inhoud, inclusief stambomen en foto’s. Het zal de gegevens op uw computer, zoals de stamboom

Hoe verwijder ik mijn registratie bij MyHeritage?

Waarschuwing: Het verwijderen van uw account is permanent en de informatie kan later niet hersteld worden! Als u uw registratie bij MyHeritage wilt

Hoe kan ik mijn e-mail adres en/of wachtwoord veranderen?

Om uw e-mail adres en/of wachtwoord te veranderen, dient u de volgende instructies op te volgen: 1.     Meld u aan met uw huidige

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Ga naar www.MyHeritage.nl. Klik op “Wachtwoord vergeten” in het log in venster.   U zult een e-mail ontvangen met daarin de instructies

Hoe kan ik me afmelden voor de e-mail nieuwsbrieven?

1. Log in uw familie website. 2. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer 'Site-instellingen'. 3. Ga naar de sectie '

Hoe verander ik mijn login gegevens in de Family Tree Builder software?

Wanneer u de Family Tree Builder (FTB) voor de eerste keer download en installeert, wordt u gevraagd om het programma te registreren. Indien u reeds een

Kan ik meerdere accounts of familie sites samenvoegen?

Als u meerdere accounts of familie sites heeft op MyHeritage, zijn deze uniek en doorgaans kunnen ze niet worden gecombineerd. Het beste is om é

Wat moet ik doen als ik geen toegang tot mijn account?

Waarom staat er 'dit e-mail adres wordt al gebruikt' wanneer ik mijn e-mail adres probeer te wijzigen?

U kunt één account aanmaken per e-mail adres. Als u uw geregistreerde e-mail adres in uw profiel wenst te wijzigen, en u ontvangt het