Wat te doen wanneer ik niet per creditcard kan betalen?

Verschillende betalingsmethoden zijn beschikbaar voor het aanschaffen van een abonnement bij MyHeritage, inclusief credit card, PayPal, cheque, bankoverschrijving en meer.

Om dit uit te voeren, doe dan het volgende:

1.Login op uw site.

2.Klik op uw naam rechtsboven aan van het scherm en kies “Mijn Aankopen”.

4. Op de keuze pagina siteabonnement/data-abonnement kunt u dan klikken op de link ”Hebt u geen creditcard of debitcard” zoals op het scherm hieronder is aangegeven. Zodra het volgende scherm verschijnt, kies dan uw site/data abonnement en ga verder met de betalenpagina.

5. Op het volgende scherm wordt u gevraagd om uw klantinformatie in te vullen en uw bestelinformatie. Hier kunt u een betalingsmethode kiezen uit de lijst.

Description: 2-7-2014 16-43 - My Family Website

6. Nadat u op “Volgende” hebt geklikt, ziet u speciale aanwijzingen gerelateerd aan uw betaalwijze die u hebt gekozen.

U kunt betalen voor een familiesite of data-abonnement door per telefoon te spreken met een medewerker.

U bent altijd welkom om ons te schrijven via een email aan sales@myheritage.com en één van onze vriendelijke medewerkers zal dan contact met u opnemen en zal u met plezier persoonlijk verder helpen. Vermeld dan wel uw telefoonnummer en het beste tijdstip waarop wij contact met u kunnen opnemen.