Wanneer ik eenmaal mijn site abonnement heb opgewaardeerd, hoe kan ik dan weten dat de opwaardering heeft plaatsgevonden?

Om het huidige abonnementsniveau van uw familiesite te kunnen controleren, doe dan het volgende:

1.Login op uw familiesite.

2.Klik op uw naam rechtsboven van het scherm en kies “Site Instellingen”.

In de “Site-Account” sectie, kunt u zien wat uw huidige abonnementsniveau is.

Wanneer u  zo juist uw familiesite hebt opgewaardeerd, moet u onmiddellijk het effect hiervan kunnen zien.

Wanneer u een familiesite abonnement hebt aangeschaft, maar u ziet het nieuwe abonnement niet in de Site accountpagina, neem dan contact op met ons Support Team.