Moet ik een abonnement aanschaffen om toegang te krijgen tot SuperSearch?

SuperSearch is een onderzoeksgereedschap van MyHeritage dat u de mogelijkheid biedt om onderzoek te doen im meer dan 6 miljard documenten uit de hele wereld.
 
Er is heel veel bruikbare informatie op SuperSearch beschikbaar die u in SuperSearch kan onderzoeken met inbegrip van exclusieve documenten   afkomstig uit de hele wereld die, in de meeste gevallen, alleen exclusief beschikbaar zijn op MyHeritage.
 
Wij voegen continu nieuwe gegevens toe aan SuperSearch, met tenminste iedere dag één miljoen historische documenten en één miljoen stamboomprofielen. Dit betekent dat in het geval u niet kan vinden waarnaar u op zoek bent in SuperSearch, er binnenkort wijzigingen binnenkomen die u spoedig kan gaan gebruiken.
 
Record Matches koppelt automatisch personen in uw stamboom aan de miljarden documenten in SuperSearch en stuurt u een bericht dat er matches zijn gevonden. Een data-abonnement stelt u instaat om Record Matches te bevestigen of te verwerpen, documenten te bekijken en ze te downloaden.
Daar bovenop, kunt u met onze baanbrekende functies, historische documenten direct opslaan op de profielpagina’s van personen in uw stamboom en informatie overnemen uit deze stukken naar de stamboom.
 
Sommige documenten in SuperSearch zijn vrij toegankelijk (zoals Miljarden Graven, Sociale zekerheid dood index (Social Security Death Index (SSDI)), echter om toegang te krijgen tot alle collecties is een data-abonnement nodig.
 
Een data-abonnement verschild van een familiesite abonnement. Een data-abonnement geeft u toegang tot alle collecties in SuperSearch., de mogelijkheid om Record Matches te bevestigen of aftewijzen, documenten op te slaan en informatie over te nemen uit deze records.
 
 
N.B.: wanneer u een Premium familiesite abonnement hebt aangeschaft, hebt u toegang tot historische documenten in twee van de vier MyHeritage collecties in SuperSearch: MyHeritages sites en MyHeritage leden.
 
Wanneer u een PremiumPlus familiesite abonnement hebt kan u toegang krijgen tot al de vier collecties van MyHeritage in SuperSearch, MyHeritage sites en MyHeritage leden, MyHeritage stambomen en MyHeritage foto’s.
 
De MyHeritage collecties zijn niet ergens anders te vinden op het internet!